På jagtrejse i Sydfrankrig – 4 ting du skal huske at pakke med i kufferten

Er du et friluftsmenneske så det siger spar to, og leder du efter nye og spændende rejsedestinationer? Så er du havnet det perfekte sted!

Mange forbinder friluftsliv med jagt og lignende oplevelser ude i den vilde natur. Hvis du gerne vil ud skove med storslået dyreliv og de perfekte muligheder for campering og jagt, så skal du tage på jagtrejse i Frankrig!

I Frankrig kan du jage i smukke bjerge, og der er både gode jagtmuligheder nær Pyrenæerne og mange andre smukke områder i landet. Frankrig har en helt speciel jagtkultur, som du uden tvivl ville nyde at deltage i. 

Men hvad skal man egentlig pakke på sådan en vildmarkstur? Her får du en liste med 4 ting du skal huske at pakke med i kufferten!

Pak en god rygsæk 

Noget af det vigtigste man skal huske, når man skal ud i naturen, er at have en rigtig god rygsæk med, som er god for ryggen, samt kan indeholde alle de praktiske småting, som du skal have med på jagt. 

Alt efter om du skal sove ude i det fri eller ej, kan det også være nødvendigt at have plads i tasken til både telt, liggeunderlag, tøj med mere. Hvis dette er tilfældet, er det vigtigt at du køber dig en rygsæk med masser af plads, og som kan spændes godt fast til din krop. 

I rygsækken skal du kun have det mest nødvendige med. Dette inkluderer måske en kniv til jagt, en lommelygte eller en pandelampe og så videre. Du ved bedst selv, hvad du plejer at bruge, når du skal ud på jagt!

Vær opmærksom på, at der kan opstå flere udfordringer, når man er i ukendt terræn. Du kender ikke den nye, spændende natur, så hav alt med der skal til for, at du kan klare dig i det fri. 

Husk det helt rigtige par sko!

Når du skal på jagt, kommer du ikke langt i et par gamle sneakers. Køb dig et par robuste vandrestøvler, som kan klare udfordrende terræn og forskelligt slags vejr. Ude i det fri kan du godt risikere at skulle træde i mudder, vand og andet, så du kan lige så godt iklæde dig et par gode sko, som er lavet til at gå langt i. 

I nogle tilfælde kan det også være rart at bruge gummistøvler under jagt. Det kommer selvfølgelig an på vejret, og om du har plads til at medbringe flere par sko. 

Førsteprioriteten skal helt sikkert være en par behagelige vandresko – dem kan man ikke gå galt i byen med!

Få fingrene i tøj til jagt

Når du skal på jagt, skal du også være forberedt på alt slags vejr. Derfor er det afgørende at have noget godt jagttøj, som du kan holde dig varm og tilpas i. Frankrig byder ofte på sol i sommertiden, men ligesom her i Danmark kan regn også forekomme. Desuden skal du sidde stille udenfor i mange timer, og hen ad aftenen kan man godt komme til at fryse. 

Det ville være en rigtig god idé med et par uldsokker. Uldsokker kan tilpasse sig forskellige temperaturer, og sørger for at du hverken fryser tæerne eller får vabler, når du vandrer. 

Et par behagelige vandrebukser kunne også være en god idé. Så slipper du for at døje med vådt og svedigt tøj, da vandrebukser er særligt lavet til at kunne tørre hurtigt. 

Sidst men ikke mindst er en vind- og vandafvisende jakke et must. Derudover kan en behagelig sweater også være god, hvis du temperaturerne skulle falde hen ad dagen. 

Glem ikke termokoppen!

En termokop samt en termokande er et must på en jagtferie. Noget af det hyggeligste, når man er på jagt, er at tage en kop kaffe eller te på termokanden, mens man betragter den vilde natur. 

Du kan eventuelt anskaffe dig en kande, som både kan holde på varme og kolde temperaturer. Så kan den både holde kaffen varm, samt holde vandet koldt, alt efter hvad du ønsker at medbringe. 

Hvis du virkelig skal på friluftstur, og skal sove ude i det fri, kan det også være idé at investere i et trangiasæt. Det er en lille medbringelig gryde, hvori du kan lave mad over gas. Det er et utroligt let sæt, som du kan have med over alt, og du kan lave både pasta, gryderet, kakao og meget mere. Det er alt hvad man har brug for, hvis man er på tur i det fri. 

Nu er du klar til jagt 

Med disse 4 vigtige ting i bagagen, er du godt klædt på til en jagtrejse i Frankrig. 

En tur til Frankrig kan afholdes i sommerferien, hvor der er rigtig god sæson for jagt. Det tager ikke alverdens tid at tage til Frankrig, og man kan sagtens tage sted i en forlænget weekend eller en lille uge sammen med vennerne.