Går sommerferien til Sydfrankrig? Gode grunde til at leje en bil og køre rundt

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt. Sommerferieperioden er for mange den perfekte tid på året, da det er her, man ofte tager turen til udlandet med familie, venner og bekendte. Nogle ønsker at komme ud og udforske verden, mens andre bare ønsker en badeferie fyldt med sol og varme.

Hvis du er til et mix af begge disse rejseformer, kan Sydfrankrig være den perfekte feriedestination for dig. Hvis din sommerferie går til Sydfrankrig, kan det være en god ide at overveje, om du skal leje en bil og køre rundt i landet. Vil du vide mere om, hvorfor du skal leje en bil og køre rundt? Så læs med herunder.

Oplev Sydfrankrig fra bil

En af de primære fordele ved at leje en bil og køre rundt i Sydfrankrig, fremfor at tage offentlig transport, er, at man som rejsende får mulighed for at opleve Sydfrankrig på en ny og fortryllende måde. Ved at leje din egen bil kan du besøge alle hjørner og afkroge af Sydfrankrig, som du måske ikke nødvendigvis ville have mulighed for at besøge og opleve, hvis du skulle benytte dig af offentlig transport eller gåture.

Når du vælger at leje din egen bil, har du selv det komplette råderum over, hvilke seværdigheder og lokationer, du og din familie ønsker at besøge i billedskønne Sydfrankrig. Der er ingen tvivl om, at du vil elske at opleve Sydfrankrig fra bil! 

Spar tid og penge på transport

En anden fordel ved at leje en bil og køre rundt i Sydfrankrig, fremfor at gøre brug af offentlig transport, er, at du som rejsende kan spare både tid og penge på transport rundt i landet. Mange turister og rejsende tror det ikke, men det kan faktisk tage enormt meget tid at få fat i transport i udlandet. Dette gælder især i højsæsonen, hvor der er mange andre turister, der også har behov for transport rundt omkring i landet og byen.

I forbindelse med dette stiger priserne på transport i Sydfrankrig generelt, og du kan derfor hurtigt ende med at betale overpris på en forsinket taxa. Hvis du, ligesom mange andre, ønsker at undgå dette, kan det altså være en god ide at leje en bil og køre rundt. Dette giver dig som tidligere nævnt en masse fritid, samtidig med, at du sparer en masse tid og penge på din rejse rundt i Sydfrankrig. 

Spar på dine skridt

Hvis du er en af dem, der elsker en god daseferie i sommervarmen ved poolen, men samtidig ønsker at se Sydfrankrig, kan det at leje en bil være den perfekte løsning for dig. Med en lejet bil kan du spare på dine skridt på ferien, samtidig med, at du kan opleve hele Sydfrankrig! Dette betyder, at du vil opleve mindre træthed i løbet af dagen, fordi du ikke har vandret hele dagen. Dette er især en fordel for dig, der har yngre børn med på ferien, som hurtigt bliver trætte og rastløse.

Afgang når du vil

Sidst, men bestemt ikke mindst, får du med en lejet bil som tidligere nævnt nemlig komplet råderum over, hvornår du ønsker at forlade din lokation for at besøge en anden. Hvis du vælger at benytte dig af offentlig transport, kan du ikke selv vælge, hvornår du eksempelvis vil ind til byen eller på restaurant.

Du kan risikere at skulle vente lang tid, før du kan stige på en bus, et tog eller en taxa! Hvis du ønsker selv at kunne bestemme, hvornår du vil rykke dig fra en lokation til en anden, skal du med sikkerhed leje en bil på din tur til Sydfrankrig. Det er lettere, end du tror!